Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gistermorgen zijn bij een ongeval op de Rheiderlandstraße in Papenburg drie personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen de 74 jarige bestuurster van een Opel om 11.30 uur vanaf de B70 de Rheiderlandstraße wilden oprijden. Hierbij zagen ze de VW van een 51 jarige man over het hoofd. Bij de daaropvolgende aanrijding raakte de bestuurster van de Opel zwaargewond. Een 67 jarige vrouw die bij haar in de auto zat en de bestuurder van de VW liepen lichtere verwondingen op. De auto’s kunnen als verloren worden beschouwd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.