Politieauto en fietser botsen in de stad Groningen (update)

Foto: Teunis Streunding (archieffoto)

GRONINGEN – Vanavond zijn op de Friesestraatweg in Groningen een fietser en een politieauto met elkaar in botsing gekomen.

Om iets voor half negen vond op de Friesestraatweg in Groningen een aanrijding tussen een fietser en een politieauto plaats. Hierbij is de fietser ernstig gewond geraakt. Ook twee politiemensen raakten gewond. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Naar de toedracht van het ongeluk wordt onderzoek gedaan.

Update

Bij het ongeval is een 21-jarige man uit Groningen ernstig gewond geraakt. De twee agenten hebben het ziekenhuis inmiddels verlaten. De betrokken agenten reden in een opvallende politieauto en wilden collega’s ondersteunen bij een melding.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.