Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Leer

Vanmorgen is om half acht is bij een ongeval op de Emsstraße ter hoogte van de afslag naar de Bingumer Deich in Leer een 43 jarige inwoonster van Bunde gewond geraakt. Haar auto werd door een 58 jarige vrouw uit Leer over het hoofd gezien. Beide auto’s raakten bij de aanrijding dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgesleept. De weg is voor bergingswerkzaamheden tot kwart voor negen afgesloten geweest.

Haren

Tussen vrijdag en maandag is een poging gedaan bij een vakantiewoning aan de Rotwildweg in Haren in te breken. Ondanks dat de daders het venster in de toegangsdeur vernielden, slaagden ze er niet in om binnen te komen. De schade wordt op 200 euro geschat.

Papenburg

Gistermorgen is tussen 9.00 en 9.25 uur op een parkeerplaats bij een supermarkt aan de Deverweg in Papenburg een geparkeerde rode Skoda City Go aangereden. De schade bedraagt 4.000 euro. De veroorzaker is doorgereden.

Fresenburg

Tussen 3 en 7 februari zijn aan de Zur Schleuse bij de zogenaamde “Fresenburger Graben” stroomgeleiders en grindbanken uit de beek gestolen. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.