Pekelder VVD wil zich inzetten voor lokale economie, zorg, veiligheid en huisvesting

Op de foto van links naar rechts: De VVD kandidaat raadsleden Corrie van Oeveren, Jolanda Fridrichs, Janneke Westers (schaduwfractie), Gertjan de Jonge en Elly Heikens. Foto: VVD Pekela

PEKELA – Ook na de komende verkiezingen voor de gemeenteraad wil de VVD in de gemeente Pekela zich inzetten voor onder anderen de lokale economie. Dat zegt huidig raadslid Jolanda Fridrichs, die ook tijdens de komende verkiezingen de plaatselijke liberale lijst aanvoert.

‘Gaat het goed met de lokale ondernemers, dan gaat het goed met de gemeente. Verder wil haar partij streven naar goede en betaalbare woningen in Pekela voor iedereen die daar naar op zoek is. Ook wil de Pekelder VVD zich inzetten voor goede en liefdevolle zorg, waarin de betrokkenen centraal moeten staan. Veiligheid is voor de partij van Fridrichs eveneens een belangrijk onderwerp. ‘Iedereen moet zich in zijn of haar eigen omgeving safe kunnen voelen. Want zonder veiligheid kan er geen sprake zijn van vrijheid’.

Op de foto van links naar rechts:
De VVD kandidaat raadsleden Corrie van Oeveren, Jolanda Fridrichs, Janneke Westers (schaduwfractie), Gertjan de Jonge en Elly Heikens.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.