Reiny Kuiper verkozen tot beste raadslid van Pekela

Foto: PvdA Pekela

PEKELA – Een door RTV Noord gehouden enquête onder de raadsleden van Pekela wees Reiny Kuiper aan als beste raadslid.

Natuurlijk wisten wij dat al. Onze lijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen staat vol met toppers en het zou wel heel raar zijn als de nr. 1 en lijsttrekker van onze partij niet hooggeplaatst zou worden. Dat de overige raadsleden hem hebben aangewezen als de beste onder hen is een grote eer.

Reiny loopt al heel wat jaren mee in de Pekelder politiek en heeft dan ook de nodige ervaring en kennis opgebouwd om het raadswerk op deskundige wijze uit te voeren.

Zelf is Reiny nogal bescheiden daarin. “Dankzij de steun van onze fractie, schaduwfractie en alle vrijwilligers van onze partij kunnen we in de raad altijd een weloverwogen standpunt innemen over de Pekelder raadszaken. Dus komt de eer niet alleen aan mij toe maar aan al diegenen die meedenken, meedoen en adviezen inbrengen in onze fractie-en ledenvergaderingen”

De PvdA Pekela feliciteert Reiny hierbij van harte en geeft hem het nadrukkelijk advies vooral door te gaan. We willen graag meer zetels in de raad zodat we ons geluid nog meer kracht kunnen bijzetten.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.