Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Tussen 9 en 11 maart is op een parkeerplaats aan de Marienstraße in Haren een BMW uit de 3 serie aangereden. De veroorzaker is doorgereden. Getuigen worden verzocht de politie van Haren te bellen.

Emsbüren

De politie zoekt getuigen van een ongeval dat gistermorgen om 9.40 uur op de A31, ter hoogte van Emsbüren, plaats vond. Een 47 jarige bestuurster van een Citroën Jumper zag een achteropkomende Opel over het hoofd toen zij vanaf de parkeerplaats Bergler Feld West de A31 in zuidelijke richting op reed. De 58 jarige bestuurster van de Opel week om een aanrijding te voorkomen uit naar de linker rijbaan. Daar botste ze tegen de BMW van een 65 jarige man. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De schade wordt op 10.000 euro geschat. Getuigen worden verzocht de autobahnpolitie van Lingen te bellen (049) (0) 591/87715

Niederlangen

Tussen woensdag en vrijdag is aan de Feldkoppel in Niederlangen bij een bouwcontainer ingebroken. Er is een trilplaat gestolen. De schade wordt op 2.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.