Fotoreportage van de eerste vrije training in “De Polderputten”

Foto's: Gerda Boeijing

TER APEL – Vandaag was in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel de eerste vrije training voor alle klasses van de seizoensopener op zondag 27 maart.

Een nieuw autosportseizoen staat voor de deur. NNO Ter Apel is volop in de voorbereiding voor weer een volledig seizoen ovalracing zonder belemmerende corona-maatregelen. Vandaag was van 13:00 uur tot 17:00 uur de eerste vrije training voor alle ovalracingklasses (incl. gastklasses) in het autosportstadion “De Polderputten” in Ter Apel.

Zaterdag 26 maart kan er opnieuw getraind worden, gevolgd door de seizoensopener van het INT. NK OVALRACING op zondag 27 maart. De Saloon Stockcars en de Crossklasse (zoals afgelopen jaar tijdens het speedweekend) zijn dan te gast. 

Foto’s: Gerda Boeijing
HIER vindt u meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.