Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (Update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Vanmorgen om kwart voor zes is brand ontstaan in een kabel in een varkensstal aan de Weststraße in Meppen. De brand werd door de brandweer van Meppen en Schöninghsdorf geblust. De brandweer wist te voorkomen dat de stal in brand vloog. Geen van de 24 varkens raakte gewond.

Vannacht is bij een ongeval op de B70, ter hoogte van Meppen, een 20 jarige man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer kwam om kwart over één door onbekende oorzaak met zijn Mazda in de berm terecht en botste tegen een boom. Hij raakte bekneld en werd door de brandweer van Meppen uit zijn voertuig bevrijd. De auto kan als verloren worden beschouwd.

Westoverledingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn uit zes personenauto’s de katalysators gestolen. Ook werd van een van de wagens de tank opengebroken en diesel afgetapt. De auto’s stonden op dat moment op het terrein van een garage in Steenfelderfehn bij Westoverledingen.

Weener

Tussen vrijdag en dinsdag zijn van een tractor, die op het erf van een agrarisch bedrijf op het industrieterrein Rheiderland bij Weener stond, onderdelen gestolen. De daders kwamen op het terrein door over een omheining te klimmen. De schade bedraagt 1.000 euro.

Damme

Sinds dinsdag 29 maart 11.30 uur werd een 61 jarige man vermist. Hij was voor het laatst in het ziekenhuis aan de Lindenstraße in Damme gezien.

Update

Meneer is in goed welbevinden aangetroffen. Uit respect hebben we zijn naam, signalement en foto verwijderd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.