Doe mee aan het vanBeresteyn Schaaktoernooi

Foto: Biblionet


VEENDAM – Zaterdag 9 april wordt in Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn de tweede editie van het vanBeresteyn Rapidtoernooi gehouden. Schakers uit de regio kunnen meedoen aan het toernooi waar gespeeld wordt om het NOSBO Rapid kampioenschap.

Doe mee aan het tweede schaaktoernooi in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. Schaakclub Veendam, HSP Hoogezand, Bibliotheek Veendam en Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn organiseren opnieuw een Rapid-toernooi. Schakers uit de regio kunnen zaterdag 9 april meedoen aan het toernooi dat om 10.00 uur begint. Kijk voor alle informatie op www.scveendam.nl.

Schaakcafé in Bibliotheek Veendam
Kom naar het wekelijkse schaakcafé in Bibliotheek Veendam. Tijdens het schaakcafé ontmoet je andere spelers en natuurlijk staan er schaakborden klaar om zelf een potje te spelen. Ook als je het nog niet zo goed kunt en graag wilt leren schaken, ben je van harte welkom. Leden van Schaakclub Veendam kunnen je deze middag stap-voor-stap beter leren schaken. Het schaakcafé in Bibliotheek Veendam start elke dinsdag om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.