Inwoners Scheemda winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden
SCHEEMDA – Een grote verrassing voor 21 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 9679 AJ (straat: Hogeweg) in Scheemda. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.
  
De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 32.258 euro tot 193.548 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Uitreiking televisie 
De uitreiking aan de winnaars van Scheemda is op 16 april te zien tijdens ‘Oh Wat een Jaar’ bij RTL 4.   

Ingezonden
Foto’s: Henk Frans

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.