Achtste editie ‘De 10 van Bellingwolde’ op 11 mei

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Op woensdag 11 mei a.s. vindt de 8e editie van ‘De 10 van Bellingwolde’ plaats. Het betreft een hardloopevenement over meerdere afstanden voor meerdere doelgroepen. Het is een initiatief van Sportdorp Bellingwolde, ondersteund door de tennisvereniging LTC DOS uit Bellingwolde en de atletiekvereniging Aquilo uit Winschoten.

Zoals gebruikelijk vindt de inschrijving vanaf 18.00 uur plaats bij tennisvereniging LTC DOS, Hoofdweg 26a tegenover de COOP in Bellingwolde.  De start en finish is op de Blijhamsterweg.

De eerste wedstrijd die plaats vindt is om 18.45 uur de 1 km voor de jongste jeugd, tien minuten daarna zullen de iets oudere kinderen de 2 km lopen. Om 19.15 uur zal de start zijn van de 5 en 10 km  voor zowel de mannen als de vrouwen. De route is zoals elk jaar door de mooie natuur van Vriescheloo en Bellingwolde.

Voor de eerste man en vrouw die de tijd op de 5 en 10 kilometer verbetert ligt een kadobon klaar.

Inschrijven kan HIER of op de dag zelf vanaf 18.00 uur in de kantine van LTC DOS.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.