Sellingen – CEC eindigt in gelijkspel

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – De thuiswedstrijd van v.v. Sellingen tegen v.v. CEC uit Emmer-Compascuum eindigde vanmiddag in gelijkspel.

Vanmiddag vond de wedstrijd v.v. Sellingen tegen CEC uit Emmer-Compascuum plaats. De heenwedstrijd werd verloren, dus alle reden om dit thuis recht te zetten. Sellingen begon offensief en creëerde wat kansjes. Sellingen bleef maar aanvallen, maar in het 16 meter gebied werd er slordig om gesprongen met de kansjes. Toch kreeg Sellingen een omstreden penalty . De scheids zag een overtreding binnen de 16 meter. De keeper van CEC pareerde deze penalty. Rust stand 0-0.

Na de pauze nog meer druk van Sellingen, maar de verdediging van CEC bleef overeind. Tien minuten voor het eind werd het zelfs 0-1 voor CEC . Een domper dus. In de 78 ste minuut de verdiende gelijkmaker voor Sellingen. Sellingen kreeg nog een beste kans op 2-1 maar het bleef bij 1-1. Al met al een puntje er bij.

Ingezonden door Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.