Wederom een geslaagd optreden de Zwalkers met ijs van Gerringa

Foto: Thea de Boer

NIEUWE PEKELA – Amusementskoor De Zwalkers was maandagmiddag te gast bij de bewoners van de Clockstede in Nieuwe Pekela. Zij hadden zichzelf uitgenodigd om de bewoners alsnog te trakteren op een mini Oranje concert.

Op de foto ziet u het koor met Johan van der Sluis, bewoner van de Clockstede. Johan van der Sluis is bekend van radio en TV. En vooral door zijn hit Geloof, Hoop en Liefde. Het koor heeft dit nummer toegevoegd aan het repertoire. Johan gaf een dikke duim voor het koor.

De bewoners genoten in hun eigen huiskamer, Lindelaan, Seringenlaan en Prunuslaan van de zang van het koor. De stemming was goed en de bewoners zongen heerlijk mee.

Als klap op de vuurpijl was er ook nu een traktatie van IJssalon Gerringa uit Oude Pekela. Oscar Lamain, eigenaar van IJssalon Gerringa, trakteerde alle bewoners op een overheerlijk ijsje. 

Zin gekregen om mee te zingen?
Op maandagavond 9 mei repeteert het koor, de Zwalkers in de Binding in Oude Pekela. De start is om 19.30 uur, als je mee wilt zingen ben je van harte welkom om eens te luisteren en kijken.

Ingezonden

Foto’s Thea de Boer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.