“Kan-varen” cursus van Kanovereniging Stadskanaal en Omstreken

Foto ingezonden door Erlinde Jager-Adriaansz

STADSKANAAL – Op vrijdag 20 mei a.s. start kanovereniging Stadskanaal en Omstreken met de beginnerscursus “Kan-varen”.

De cursus, van 6 lessen, biedt veel meer dan een rondje in een kano maken. Er is aandacht voor veiligheid, technieken om te sturen, vervoer van het materiaal, verschillende typen kano’s en kajaks, in- en uit stappen onder verschillende omstandigheden en introductie tot de verschillende takken van de kanosport zoals toervaren, wildwatervaren en kanopolo. Het geheel wordt afgesloten met een toertocht over het Ruiten Aa kanaal.

De cursus is geschikt voor kinderen en volwassenen. Alle lessen worden voor de zomervakantie gegeven. De cursus wordt gegeven op de Pageplas in Stadskanaal en start om 19:00 uur. Aanmelden kan via de website of telefoonnummer 0599657269 / 06-55730345
info@kvso.nl

Ingezonden door Erlinde Jager-Adriaansz

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.