Tennis en disco bij het strandbad in Bellingwolde

Foto: Jan Glazenburg

BELLINGWOLDE – Vanmiddag leefde de jeugd zich uit tijdens het beach-tennis en de disco.

De gemeente Westerwolde bevordert een gezondere leefstijl voor jong en oud. Dit doen ze samen met Huis voor de Sport Groningen en andere lokale organisaties. Samen vormen we Westerwolde Beweegt: een team van o.a. gedreven vakleerkrachten, sportcoaches, een beweegcoach en sportconsulenten met hart voor de zaak!

Zo worden er deze week bij het strandbad in het Kemperpark in Bellingwolde diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Vanmorgen was er kickboksen en vanmiddag leefde de jeugd zich uit bij het beach-tennis. Daarna moesten ze zich snel verkleden en zich laten schminken voor de beach-disco die ook voor hen werd georganiseerd.

Vrijdag is er gym, sport en spel en beachsoccer. De week wordt zaterdag afgesloten met een volleybaltoernooi, een wandeling en een fietstocht, georganiseerd door Stichting Vijfmei. (zie onderstaande flyers)

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.