CittaSlow Westerwolde verwelkomt twee nieuwe supporters

Foto: André Dümmer

SELLINGEN – Tijdens een bijeenkomst van CittaSlow Westerwolde werden twee nieuwe supporters verwelkomd.

Sinds lange tijd vond gisteravond bij Kopje Genieten in Sellingen weer een CittaSlow bijeenkomst plaats. De opening en inleiding werd verzorgd door wethouder Giny Luth. De bijeenkomst werd geleid door Milou de Munnik en Demi Benedictus van de Gemeente Westerwolde.

Op de agenda stond een presentatie van de ontwikkelingen CittaSlow. Verder was er een presentatie van Sanne van Mieghem van Gemeente Gulpen-Wittem. Gemeente Gulpen Wittem is één van de drie Limburgse Gemeentes die supporter van CittaSlow zijn. De drie gemeentes grenzen aan elkaar en organiseren veel samen. Samenwerking staat centraal bij CittaSlow, maar ook duurzaamheid, leefbaarheid en cultuur. Via een live verbinding werd van gedachte gewisseld over het begrip CittaSlow en op welke manier CittaSlow in de praktijk wordt ingevuld.

Ook werden er gisteravond twee nieuwe supporters verwelkomd, namelijk Naaiatelier Vlagtwedde en Classy Skincare Vlagtwedde.

Ingezonden door André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.