Stichting Vrienden van De Blanckenborg houdt crowdfunding actie voor nieuwe duofiets

Eigen foto

BLIJHAM, BELLINGWOLDE – Stichting Vrienden van Zorgcentrum De Blanckenborg houdt, in samenwerking met Makelaardij Visser Regiobank Bellingwolde, een crowdfunding actie voor een nieuwe duofiets.

De duofiets van De Blanckenborg is aan vervanging toe. Om een nieuwe te kunnen aanschaffen is Stichting Vrienden van de Blanckenborg in samenwerking met Makelaardij Visser Regiobank Bellingwolde een crowdfunding actie gestart.

De duofiets is belangrijk voor zowel het fysieke als het mentale welzijn van de bewoners en cliënten van ‘de Blanckenborg’ en de inwoners van de gemeente Westerwolde. Maar een nieuwe elektrische duofiets kost al gauw zo’n 10.000 euro. Door middel van een crowdfundingactie hoopt men dit bedrag bijelkaar te krijgen, zodat de cliënten van De Blanckenborg en andere inwoners van de gemeente Westerwolde straks een ritje door de omgeving kunnen maken.

Kijk op www.samenvoordebuurt.nl/elektrischeduofietsblijham voor meer informatie en doneer! Wie weet maak jij dan kans op een van de leuke beloningen.

De actie loopt t/m 15 juni.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.