ASVB organiseert EP de Treffer beach soccer toernooi

Foto: Catharina Glazenburg

BLIJHAM – In het weekend van vrijdag 1 juli 2022 organiseert vv ASVB op het sportpark in Blijham het EP de Treffer beach soccer toernooi.

Op vrijdag 1 juli bijten de scholen de spits af, waarna in de avond het toernooi met de recreatieteams wordt afgewerkt. Op zaterdag 2 juli is er ‘s morgens een jeugdtoernooi van de JO 13, in de middag zullen de dames hun toernooi spelen, waarna ‘s avonds met de standaardteams wordt afgesloten.

Op de laatste toernooidag, zondag 3 juli, komen de jeugdteams van JO 15, JO 17 en JO 19 in actie. De teams worden op volgorde van aanmelding ingeschreven en vol is vol. Uiteraard wordt volgens de officiële beach soccer regels gespeeld, met 4 veldspelers en een keeper op een speelveld met de juiste afmetingen.


Mocht je je met een team willen inschrijven kun je je aanmelden door een berichtje te sturen naar Lucas Houwen (06-48484819). Hij zal je een ‘tikkie’ sturen. Na betaling van je tikkie is je aanmelding bevestigd.
Na je aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk bericht over het wedstrijdschema en overig van belang zijnde informatie.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.