Veelerveen nog geen kampioen

Foto: Jacob Musch
Foto: Jacob Musch

VEELERVEEN – Voetbalclub Veelerveen moet het kampioensfeest nog even uitstellen. Gisteren kon de club kampioen worden in de 5e klasse C, maar tegen het mede-bovenaan staande THOS uit Beerta bleef het bij een 0-0 gelijkspel.

De Beertsters maar ook de zenuwen hadden Veelerveen in de tang. Zonde is het mislopen van de winst wel, want Veelerveen had dit seizoen nog geen puntje laten liggen. Maar zondag kan het kampioenschap alsnog behaald worden. Dan speelt Veelerveen in Nieuw Scheemda tegen de Oldambtster Boys. Die staan nog puntloos onderaan in de 5e klasse C.

Dat Veelerveen, dat vorig jaar helemaal geen eerste elftal in kon schrijven voor de competitie, volgend jaar in de vierde klasse uitkomt, lijkt in ieder geval wel zeker.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.