Kindermiddag in Bibliotheek Veendam: BiebLab Museum

Foto: Biblionet

VEENDAM – Kom woensdagmiddag naar Bibliotheek Veendam en doe wekelijks mee aan de leukste jeugdactiviteiten. Zo maken we woensdag 25 mei kunstwerken voor ons eigen museum.

BiebLab is hét jeugdplatform van Bibliotheek Veendam. Online én in de bibliotheek gaan we elke woensdagmiddag experimenteren, onderzoeken en maken we samen de tofste dingen. Woensdag 25 mei gaan we in de bibliotheek een museum bouwen. Deze middag liggen er materialen waarmee je de mooiste creaties kan maken. Bouw een standbeeld met de houten plankjes van KAPLA, maak een driedimensionaal kunstwerk van Strawbees of zaag en schroef kartonnen kunstwerken met MakeDo. Samen maken we een BiebLab Museum vol bijzondere kunstwerken. Alle objecten krijgen een plek in de bibliotheek. De kindermiddag kent een vrije inloop van 14.00 – 16.30 uur.

Word lid van BiebLab!
Heb je leuke ideeën voor de Bieblab-middagen in Bibliotheek Veendam óf wil je zelf een workshop geven? Kinderen kunnen nu ook lid worden van team BiebLab. Stuur een mailtje naar bieblab@biblionetgroningen.nl. En vergeet niet om BiebLab te volgen op TikTok en YouTube.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.