Wethouder Giny Luth opent Tipisch Ter Apel op Camping Moekesgat

Foto: André Dümmer

TER APEL – Vanmiddag opende wethouder Giny Luth Tipisch Ter Apel.

Vanmiddag was op Camping Moekesgat de officiële opening van Tipisch Ter Apel. Dit werd namens de gemeente Westerwolde verricht door wethouder Giny Luth.

Eigenaren Ronald en Mariëtta Hut zijn maar wat blij met deze aanwinst. Een grote wens gaat in vervulling. “Nu kunnen we groepen ontvangen in een speciaal daarvoor ingericht gedeelte van de camping met eigen voorzieningen”, aldus de eigenaren.

Het terrein bestaat uit een grote groepstent en een aantal bijtenten voor bijvoorbeeld overnachtingen. Tipisch Ter Apel heeft eigen aparte sanitaire voorzieningen, een keuken en een bar. De grote Tipi tent is ook uitstekend geschikt voor groepen en bruiloften, met of zonder overnachting. Tipisch Ter Apel werkt samen met wedding-planner ‘De Trouwstylist’ uit Ter Apelkanaal, een jong bedrijf met veel ambities.

Giny Luth vertelde tijdens de openingsspeech dat de camping in een korte tijd is uitgegroeid tot een moderne camping die past in deze moderne tijd. “Zonder de ambities van deze ondernemers was het niet zover gekomen en daar kunnen we als gemeente en inwoners trots op zijn”, aldus Luth.

Ingezonden door André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.