Koffie en concert in Cultuur & Congrescentrum vanBeresteijn

Foto: Henk Drenth

VEENDAM – Op 26 juni, om 11.00 uur is er een koffieconcert in de foyer van Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn. Symfonieorkest ‘Educa Symfonia’, onder leiding van dirigent Joël Smits, zorgt voor een afwisselend concert met licht klassieke- en filmmuziek. Deze keer onder andere muziek van Grieg ‘Peer Gynt’ Fauré ‘Pavane’ en Joplin ‘The Entertainer’.

Speciaal is de samenwerking met het Klezmer-orkest van de Muziek-, Dans- en Theaterschool, onder leiding van dirigent Wim Lever. Een bijzondere uitvoering, die zeer de moeite van het luisteren waard is!

Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn

Museumplein 5a, Veendam

Reserveren wordt aanbevolen.

‘Educa Symfonia’ is opgericht door Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn en het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën. Inmiddels is er een nauwe samenwerking met de Muziek-

Dans- en Theaterschool. ‘Educa Symfonia’ voert bijzondere projecten uit, zoals het begeleiden van popmuziek, het geven van educatieve concerten voor kinderen en volwassenen. Cultuur & Congrescentrum vanBeresteyn biedt het publiek en de musici op deze manier een prachtige muzikale ontmoeting!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.