Inschrijving voor Onstwedder Omloop is geopend

Foto: Ko Kamies

ONSTWEDDE – De Onstwedder Omloop gaat door. Deze recreatieve wedstrijdloop over 2½, 5, 7½ en 10 kilometer vindt plaats op maandag 4 juli, tijdens de Diamantweek. Nadat om 19.00 uur de Kids Omloop begint, klinkt om 19.30 uur het startschot van de ‘grote’ omloop. Spreekstalmeester Harm Noor presenteert de loop op de hem kenmerkende kundige en enthousiaste wijze.

De Onstwedder Omloop wordt georganiseerd door hardloopclub HLC Onstwedde in samenwerking met Runners Stadskanaal en Handelsvereniging Onstwedde. De organisatie van de Kids Omloop is in handen van Handelsvereniging Onstwedde. Beide lopen zijn mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers. 

Start en finish van de Onstwedder Omloop zijn aan de Dorpsstraat ter hoogte van de Coop supermarkt. De lopers rennen door park Kampvennen richting Ganskampen en gaan via het Wethouder Jan Bessembinderspad en de Kerklaan terug richting Coop. 

Voor de eerste drie dames en heren op de 5 en 10 kilometer is er een beker. Ook krijgen de eerste drie Onstwedder dames en heren op de 10 kilometer een prijs. Tijdens de loop hoopt HLC Onstwedde het nieuwe clubtenue te kunnen presenteren.

Inschrijving

De inschrijving voor de Onstwedder Omloop is geopend. Dit kan online via inschrijven.nl . Inschrijving op de dag van de loop kan tussen 18.00 en 19.00 in De Bast aan de Boslaan 18. Op deze locatie kan iedereen die online inschreef ook het startnummer halen. Bovendien is hier gelegenheid tot omkleden en douchen na afloop.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.