Galerie Sophie deelnemer Landelijk Atelierweekend

Eigen foto

ROSWINKEL – Op 25 en 26 juni vindt het Landelijk Atelierweekend plaats. Deelnemende kunstenaars in heel Nederland stellen deze twee dagen hun deuren op voor geïnteresseerden. Ook Sophie Mellema van Galerie Sophie heet bezoekers van harte welkom in haar atelier en expositieruimte aan de Boetseweg 25 in Roswinkel. Bezoekers die kennis willen maken met de kunstenaar en haar werken zijn van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Sophie Mellema-Manschot studeerde in 1965/1966 aan de Akademie van Minerva in Groningen (verwant aan de mode) en van 1986 tot 1991 aan de AKI in Enschede. Technieken: fotogrammen, oliepastels, gemengde technieken en grafiek, met als voornaamste onderwerp de industrie.

Galerie Sophie is een expositieruimte in het Drentse Roswinkel. Tot 1 augustus zijn er exposities met wisselende thema’s. Er is ruimte voor groepsexposities en solo exposities van professionele kunstenaars. De galerie is geopend op zaterdag en zondag van 14.00-16.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.