Deelnemers aan de Avond4Daagse van Winschoten feestelijk onthaald

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Vrijdagavond werden de deelnemers aan de Avond4Daagse van Winschoten feestelijk onthaald.

Deze week vond de 74ste editie van de Avond4Daagse van Winschoten plaats. Dit werd weer georganiseerd door Speeltuinvereniging Bovenburen. Deelnemers konden kiezen of ze dagelijks 5, 10 of 15 kilometer gingen lopen.

Vrijdagavond was de intocht. De deelnemers ontvingen hun medaille en werden met bloemen, lekkernijen en cadeautjes door familie en vrienden onthaald. Begeleid door muziekkorpsen wandelden ze de laatste etappe door het centrum van Winschoten, waar ze bij het gemeentehuis werden toegezwaaid door onder anderen burgemeester Cora-Yfke Sikkema en een aantal wethouders.

Foto’s: Anita Meis en Fred Stötefalk

Video: Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.