Twee ongevallen in korte tijd langs de N366 Stadskanaal

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Gisteravond vonden langs de N366 vlak na elkaar twee ongevallen plaats.

Rond zes uur belandde een auto onderaan in de berm van de N366 bij Stadskanaal. Het is niet bekend hoe het ongeval is gebeurd. Een inzittende is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De auto werd door berger Keizer afgesleept.

Op het moment dat dit ongeval net was afgehandeld, botsten op de Noorderkanaalweg naast de N366, ter hoogte van de afslag naar de Kettingwijk, twee auto’s tegen elkaar. Hierbij raakte niemand gewond. Nadat de bestuurders onderling de gegevens hadden uitgewisseld kon ieder zijn weg vervolgen.

Info en foto’s: Ronny 112 Regioflits

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.