Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van BoerBurgerBeweging (BBB) opent de landbouwbeurs

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Vanmiddag heeft Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van BoerBurgerBeweging (BBB) de landbouwbeurs geopend.

Vanmiddag is op het evenemententerrein aan de Onstwedderweg de landbouwbeurs van start gegaan. De beurs werd geopend door Tweede Kamerlid Caroline van der Plas. Dit deed zij, samen Lidian Bruining van den Berg van Trippel AAA, door met een tractor een dekkleed van een spandoek waarop staat: Met gezond (boeren) verstand, blik op een realistische toekomst voor boer, burger, platteland en stad te verwijderen. In haar speech haalde zij onder anderen de stikstofproblematiek aan. Ook nam zij ruimschoots de tijd voor een interview met een medewerker van RTV Westerwolde/G1 en ging zij in gesprek met bezoekers van de beurs, zoals Ruben Visscher, die speciaal voor haar een naambordje had gemaakt. Caroline beloofde hem dat het bordje een plaatsje in haar kantoor krijgt.

Op de beurs prijzen veel bedrijven hun producten aan. Hierbij zijn veel lokale ondernemers. Van enorme machines, tot (financiële) dienstverlening en alles wat daar tussen in zit. Ook zijn er activiteiten voor kinderen, zijn er historische landbouwmachines, grondverzet, demonstraties door Het Groninger Paard en behoort een ritje in een reuzenrad tot de mogelijkheden.

De landbouwbeurs is zaterdag en zondag ook te bezoeken. Voor meer informatie klik HIER.

Foto’s: Geert Smit, Jan en Catharina Glazenburg, klik HIER voor meer foto’s

Foto’s van Bé Eelsing vindt u HIER en HIER van Mazzelmoaze

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.