Stichting Geen Draagvlak organiseert historische wandeltocht 

Foto: Catharina Glazenburg

WESTERLEE – Op 25 juni organiseert Stichting Geen Draagvlak een historische wandeltocht.

Tijdens deze tocht van ongeveer vijf kilometer wandelt u op uw gemak door het prachtige landschap rond Westerlee. Onderweg krijgt u van vrijwilligers informatie over de rijke historie, het werken en de natuur in dit gebied. Ook voor kinderen is er een leuke activiteit en er zijn momenten voor een kleine versnapering.

De tocht start om 14.00 uur aan de Eerste Garstelaan 4 bij Gastenverblijf GArSTVRIJ en duurt ongeveer twee uur. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis.

Verjaardagskalender met foto’s van de fotowedstrijd.

Stichting Geen Draagvlak organiseerde in de maand mei een fotowedstrijd voor een verjaardagskalender. Inmiddels is deze verjaardagskalender klaar en te bestellen via info@geendraagvlak.

Stichting Geen Draagvlak komt voort uit een bewonersintiatief.in Westerlee, naar aanleiding van een brief die gestuurd is door de provincie Groningen, gemeente Oldambt, gemeente Veendam en gemeente midden Groningen. De stichting wil voorkomen dat er een (XXL) industrieterrein en/of bedrijventerrein wordt gerealiseerd in het gebied gelegen in de nabijheid van de dorpen Scheemda Westerlee ( Gemeente Oldambt) en Meeden ( gemeente Midden-Groningen )

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.