Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Twist

De grenspolitie heeft zondagavond om half acht op de afslag van de B402 ter hoogte Twist naar de A31 een 48 jarige man opgepakt. Tegen de man was een Europees arrestatiebevel van kracht. De man werd in zijn thuisland Polen gezocht voor verschillende misdaden tegen de openbare veiligheid en orde. Hij werd overgebracht naar een justitiële inrichting en zal aan Polen worden uitgeleverd.

Papenburg

Gisteren is op de parkeerplaats van de Meyer Werft aan het Industriegebied Süd een grijze Audi A8 aangereden. De eigenaar ontdekte de schade rechts voor aan zijn auto, toen hij om vijf uurvan zijn werk terugkeerde. De schade wordt op 500 euro geschat.

Bunde

Gisteren is tussen 07.10 en 11.20 uur aan de Ditzumerverlaat in Bunde een Audi A4 beschadigd. De auto stond geparkeerd voor een woning. Van de auto is het glazen schuifdak vermoedelijk met een steen ingegooid. De schade bedraagt 300 euro.

Weener

Gisteren is tussen 08.00 en 17.00 uur bij een woning aan de Zum Sportplatz met een steen de ruit van een voordeur ingegooid. De thermopaneruit raakte hierbij ernstig beschadigd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.