Stichting Zandbergia presenteert jubileumbidon

Foto ingezonden door Wim Mensen

ZANDBERG – In het kader van de viering van de doorkomst van de Giro d’Italia 2002 “over de Zandberg” (20 jaar na dato) heeft de Stichting Zandbergia als blijvende herinnering hieraan een unieke bidon (inhoud 500 cc) laten ontwerpen.


Gelet op de in de loop der jaren gegroeide samenwerking met het Ferienzentrum Schloss Dankern vond de presentatie hiervan plaats tijdens een kennismakingsbijeenkomst met Barones Stephanie von Landsberg-Velen en een delegatie van de  sponsors van de jaarlijkse Granfondo Giro zonder Grenzen.
Inmiddels zijn deze bidons in de verkoop gegaan. Ze lenen zich niet alleen voor persoonlijk gebruik, maar zijn ook uitermate geschikt als verjaardagscadeau of als surprise voor oud-inwoners van de Kanaalstreek of voor familie en vrienden “over ver”.

Klik HIER voor meer info.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.