Natuurspeurtocht in Westerwolde

Foto: Flip Klatter

SELLINGEN – Woensdagmiddag 20 juli a.s. organiseert de boswachter van Staatsbosbeheer Westerwolde een natuurspeurtocht voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

In het bos zijn heel veel verschillende planten en dieren te vinden, maar ook allerlei kleuren, geuren, geluiden en vormen. Ga mee op speurtocht met de boswachter en gebruik al je zintuigen om de natuur te ontdekken. Na afloop ben jij een echte natuurkenner! 

Tijdens de speurtocht loop je samen met de boswachter een route van ongeveer 2,5 tot 3 km. We gaan over onverharde paden. Doe wel oude kleren aan en loop op stevig schoeisel. We vertrekken om 14:00 uur vanaf het informatiecentrum de Noordmee aan de Dennenweg 1A 9551 VJ Sellingen. We zijn om circa 15:30 uur terug.

Maximum aantal deelnemers is 20.

Aanmelden/boeken op: www.staatsbosbeheer.nl/natuurspeurtochtwesterwolde

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.