Stadskanaal heeft een PostNL pakketautomaten (foto-update)

Foto: Hemmo Kuiper
STADSKANAAL – Inwoners van Stadskanaal kunnen nu gemakkelijk pakketten ontvangen en versturen. Sinds vandaag staat er namelijk een pakket- en briefautomaat van PostNL in de Poststraat, bij de Jumbo Supermarkt. Tevens staat er een pakketautomaat van PostNL aan de Beneluxlaan, ook bij de Jumbo Supermarkt.

Snel en eenvoudig
Vanaf vandaag kunnen consumenten in Stadskanaal terecht bij de innovatieve pakketautomaten van PostNL om hun pakketten te ontvangen en te versturen. Linda van der Horst, Formulemanager bij PostNL: Consumenten winkelen steeds meer online. Ze ontvangen en versturen steeds meer pakketten en willen dat doen waar en wanneer het hen goed uitkomt. Dankzij de pakketautomaat kunnen de mensen hun pakketten snel en eenvoudig ophalen.

Pakketautomaat 
De automaat is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen, op een door de consument zelfgekozen moment. PostNL startte de proef met de pakketautomaat eind 2016 met vijftien automaten in Almere. In 2017 volgden Limburg en Tilburg waarna een verdere landelijke uitbreiding volgde. PostNL blijft zijn netwerk uitbreiden op basis van de wensen van zakelijke klanten en consumenten, daar horen ook deze automaten bij. Inmiddels staan er zo’n 270 door heel Nederland. 

Klik HIER voor meer informatie. 
Foto’s: Hemmo Kuiper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.