Publiek geniet van ronkende tractoren bij trekker-trek Stadskanaal

Foto: Hemmo Kuiper

STADSKANAAL – Vandaag was de 17e editie van trekker-trek Stadskanaal Noord.

De laatste keer dat op het ijsbaan locatie De Eendracht aan de Scheepswerfkade trekker-trek werd georganiseerd was in 2019. Vanwege corona lag het evenement twee jaar stil. Vanmiddag gingen ze weer vol gas. Voor de kinderen stonden er een springkussens.

Het gratis evenement werd door een grote groep enthousiaste toeschouwers bezocht. Vanaf het eerste moment zat de sfeer er goed in en kon het publiek genieten van ronkende tractoren. De uitslagen komen op www.stadskanaalnoord.nl

Vanavond is er een afterparty met medewerking van De Esperando’s.

Foto’s: Hemmo Kuiper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.