Zwemvierdaagse bij Camping Wedderbergen een daverend succes

Foto: Mazzelmoaze

WEDDERBERGEN – Voor het eerst werd in het zwembad bij Camping Wedderbergen een zwemvierdaagse voor kinderen uit de buurt georganiseerd. Dit was een daverend succes.

Om kinderen op een leuke manier te laten werken aan hun zwemvaardigheid organiseerde Camping Wedderbergen in samenwerking met de KNZB van woensdag 22 t/m zaterdag 25 juni een openbare Zwem4daagse voor basisschoolkinderen met minimaal zwemdiploma a.

Tijdens de Zwemvierdaagse was het op woensdag en donderdag vrij zwemmen; van baantjes trekken was geen sprake. Op vrijdag werd een parcours uitgezet. Gisteren werd de zwemvierdaagse feestelijk afgesloten met medailles, oorkondes, discozwemmen en activiteiten.

Foto’s: Mazzelmoaze

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.