Hervormde kerk Onstwedde buiten de zondag enkele middagen open voor het publiek

Foto: Ko Kamies

ONSTWEDDE – Ook dit jaar is de Hervormde Kerk (met juffer toren) te Onstwedde buiten de zondag enkele middagen open voor iedereen die er eens wil binnenlopen voor informatie, of de kerk eens van binnen wil bekijken.

Tijdens de openstelling zijn er enkele gemeenteleden aanwezig om desgewenst informatie te verschaffen over de geschiedenis van het oude kerkgebouw en over de praktijk van deze tijd. Te denken valt aan het kerkelijk gebeuren in haar algemeenheid en aan de betekenis van het “gemeente-zijn”. Ook zal het orgel op enkele momenten tijdens de openstelling te horen zijn.

De eerstvolgende opening vindt plaats op de braderiemiddag van de Onstwedder feestweek, namelijk op woensdag 6 juli van 14.00 tot 16.30 uur. (gratis toegang)

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.