Toeschouwers genieten van grote carnavalsoptocht in Ter Apel

Foto: André Dümmer

TER APEL – Gisteren trok de carnavalsoptocht over het Klooster en de Wieke.

Na in 2021 en februari 2022 geen optocht en grote tentfeesten te hebben gehad, pakte Carnavalsvereniging de Kloosterwiekers groots uit. Een fantastische zomerse optocht trok gistermiddag door de straten van het centrum in Ter Apel. Met maar liefst 67 startnummers was het wederom een grootse optocht. Daarna barstte het Zomer Carnaval Festival los op het Dr. Mansholtpark.

In 2020 was Scouting de grote winnaar bij de wagenbouwers (zowel bij de vakjury als de publieksprijs) en bij de loopgroepen gingen Brijnstoring (Grote ploug), De Feestneuzen (Leutje ploug) en De Boekouw’s (publieksjury) er met de prijzen vandoor. Vandaag wordt bekend gemaakt wie dit jaar met de prijzen gaan strijken.

Foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.