Zomer Carnaval Festival groot succes

Foto: André Dümmer

TER APEL – De eerste dag van het Zomer Carnaval 2022 zit er al weer op. In drie tenten op het festivalterrein op het Dr. Mansholtpark werd gisteravond en vannacht uitbundig carnaval gevierd.

Alles werd uit de kast gehaald om van deze unieke zomerse editie een succes te maken. Op drie verschillende podia waren optredens van onder anderen: Broadway ‘The Band’, De Alpenzusjes, DJ Hermen, de Dikdakkers, Ronnie Ruysdael, DJ Kevin, De Feestcommissie, Buurman & Buurman show en Eikens & Warta.

Vanmiddag om 14:00 uur is op het festivalterrein op het Dr. Mansholtpark een grandioos kindercarnaval. De leesleedies gaan samen met de kinderen op zoek naar Prins Carnaval. Het terrein is vanaf 13:00 uur geopend en de toegang is gratis.

Aansluitend aan het kindercarnaval gaat men zich vanaf vier uur opmaken voor het Zomer Carnaval Festival – part 2 – met rond 20:00 uur de start van de zinderende prijsuitreiking van de prachtige optocht van gisteren. Het feest gaat vanavond tot de klok van 0:00 uur volop door.

Foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.