Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gistermiddag om vijf uur moest een bestuurder van een Opel op de Frankfurter Straße in Meppen uitwijken voor een tegemoetkomende zwarte personenauto, toen deze een brommer inhaalde. Hierbij botste de Opel tegen de geleiderail. Er ontstond voor 825 euro schade. De bestuurder van de zwarte auto is doorgereden. De politie is naar hem op zoek.

In de nacht van woensdag op donderdag is om 4.20 uur ingebroken bij een elektronicazaak aan de Neuen Markt in Meppen. De daders kwamen via een raam de zaak binnen en gingen er met een aantal telefoons vandoor. De schade bedraagt 5.000 euro.

Papenburg

Politie en brandweer zijn gistermiddag om vier uur uitgerukt voor een brand aan de Splitting links in Papenburg. In de kelder van een woon/winkelpand stond een wasdroger in brand. Er raakte niemand gewond. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur naar het gebouw oversloeg. Er ontstond voor 12.500 euro rookschade.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.