Fotoverslag van de vierde ronde van het int. NK Ovalracing in Ter Apel

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Zo net voor de zomer- en vakantieperiode was het vandaag tijd voor de vierde ronde van het int. NK Ovalracing in Ter Apel. Na drie prachtige wedstrijddagen voor de coureurs de laatste mogelijkheid om voor het jaarlijkse Speedweekend in september de auto optimaal af te stellen voor het Ter Apeler asfalt. Tijdens dat tweedaagse evenement in september zijn er namelijk een grote hoeveelheid punten te verdelen in de strijd om de titels.

De ovalraces gingen om 11.30 uur van start. Alle klasses verschenen drie keer aan de start in het autosportstadion “De Polderputten” aan de Hanetangerweg in Ter Apel. Het was weer een bomvolle middag met spannende en spectaculaire autosport.

Meer info over de wedstrijden is te vinden op www.ovalracing-terapel.nl www.ovalracing-terapel.nl

Foto’s: Gerda Boeijing en Altjo Wubbema

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.