Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

In de nacht van 20 op 21 juli verschaften onbekende personen zich toegang tot de werkplaats van een autogarage aan de Industriestraße in Weener. Van een afgesloten Audi werd de achterruit ingeslagen. Uit het achterste gedeelte van de auto werd de roetfilter gedemonteerd. Van drie andere personenauto’s werden de katalysatoren gestolen.

Meppen

Op 20 juli is tussen 16.50 en 17.20 uur op de parkeerplaats van een kledingzaak aan de Marienstraße een grijze Volvo V60 aangereden. De auto raakte aan de voorkant beschadigd. De veroorzaker is doorgereden.

Rhede

Op 21 juli is tussen middernacht en 2.28 uur ingebroken bij een kantoor van een bedrijf aan de Ottostraße in Rhede. De daders beschadigden meerdere deuren en doorzochten de ruimtes. De buit bestond uit contant geld. De schade bedraagt 3.000 euro.

Haren

Uit een garage aan de Griesenesch in Haren zijn in de nacht van 20 op 21 juli twee e-bikes van de merken Kreidler en Stevens gestolen. De schade bedraagt 7.800 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.