Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Lathen

Vrijdagmiddag was een bestuurder van een VW bus om 15.10 uur op de B70 onderweg van Haren in de richting Lathen. Mogelijk doordat hij onwel werd belandde hij op de verkeerde weghelft. De bestuurder van een tegemoetkomende grijze Nissan moest een noodstop maken om een aanrijding te voorkomen. Hij botste daarbij tegen de vangrail. De politie zoekt getuigen van het ongeval en wil graag in het bijzonder in contact komen met de bestuurder van een vrachtwagen van een afvalverwerkingsbedrijf, die op dat moment voor de VW bus reed.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.