Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Vanmorgen vroeg is in Bunde een 57 jarige inwoonster van Bunde aangehouden. Zij bleek onder invloed van verdovende middelen achter het stuur te zitten. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Papenburg

In de nacht van 21 op 22 juli zijn in een bocht van de Friedlandstraße stoeptegels kapot gereden. Dit is vermoedelijk met een zwaar voertuig gebeurd. Over de hoogte van de schade is niets bekend.

Meppen

Gisteren is tussen 16.45 en 17.20 uur op de parkeerplaats van een drogisterij aan de Hasestraße een zwarte Opel aangereden De auto heeft schade aan de achterbumper. De politie is op zoek naar de veroorzaker en getuigen.

Sögel

Tussen 15 juli 19.00 uur en 18 juli 01.00 uur is op de Sachsenweg met een rode vrachtwagen van het type Mercedes-Benz Actros een omheining kapot gereden. Hierbij verloor de vrachtwagen een deel van de linker voorspoiler en de bumper. De chauffeur is doorgereden zonder gegevens achter te laten.

Haren

In de nacht van 24 op 25 juli is langs de A31 ter hoogte van Haren op de parkeerplaats Dankern 300 liter diesel uit een vrachtwagen afgetapt. De chauffeur lag te slapen en heeft niet gemerkt dat de afsluiter van de tank werd geopend. De schade wordt op 600 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.