Nina Warink zoekt naar de Ster van het Noorden

Foto ingezonden door Wedde Broest

GRONINGEN Samen met het Hullabaloo Festival is Nina Warink op zoek naar dé Ster van het Noorden. Kortgeleden maakten organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events de line up bekend. De laatste vijf openstaande plekken van de line up zullen worden gevuld met de finalisten van de talentenjacht. 

Op 27 augustus keert Hullabaloo Festival terug naar de Drafbaan in het Stadspark in Groningen. Tijdens het festival zal er door middel van een professionele jury een winnaar gekozen worden die zichzelf mag prijzen als dé Ster van het Noorden 2022 en naar huis zal gaan met het sterrenpakket.

Nina Warink helpt als ambassadeur van het Hullabaloo Festival met de zoektocht naar de Ster van het Noorden. Met haar onvoorwaardelijke liefde voor Groningen helpt ze de stad maar al te graag met het ontdekken van nieuw talent. Nina zal als verslaggever verschillende finalisten in beeld brengen en hen de kans bieden zichzelf voor te stellen. Op 27 augustus zullen de finalisten hun talent laten zien op de Razzle Dazzle stage. Een professionele jury kiest de uiteindelijke Ster van het Noorden. De winnaar ontvangt een uniek samengesteld sterrenpakket met daarin een exclusieve backstage tour, 50 munten en een jaar lang gratis toegang tot alle evenementen van 4PM Entertainment in Groningen.

De aanmeldingen voor de talentenjacht zijn al in volle gang. Iedereen met een uniek talent kan zijn of haar aanmelding tot vrijdag 29 juli 23.59 uur in een video van maximaal vijf minuten opsturen naar info@hullabaloofestival.nl. Van zangers tot dansers en van goochelaars tot jongleerders: geen talent is te gek voor deze talentenjacht. Op zaterdag 30 juli presenteert Hullabaloo de eerste drie finalisten. Vervolgens kiest Hullabaloo samen met Nina Warink en het publiek via een stemming op sociale media de laatste twee finalisten. 

Ondernemer Nina Warink staat bekend om haar Groningse roots. Een aantal jaar terug is ze naar Amsterdam verhuisd, maar heeft ze Groningen nooit achter zich gelaten en is ze er sinds kort weer deels woonachtig in de mooiste stad van het land. Vandaar dat ze staat te springen om Hullabaloo festival te helpen met het zoeken naar nieuw Gronings talent. “Nina is de perfecte ambassadeur voor het Hullabaloo Festival. Met haar Groningse roots en ervaring als presentatrice sluit ze perfect aan bij hét festival van het Noorden.” Aldus organisator Mitchel Bovenlander van 4PM Entertainment.

Hullabaloo Festival is een all-ages event. Naast het muzikale programma is er nog veel meer te beleven voor jong en oud. De officiële kaartverkoop is inmiddels gestart via www.hullabaloofestival.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.