Circus Saurus komt met levensechte dino naar Ter Apel

Foto: SenA Entertainment Group

TER APEL – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 5 tot en met zondag 14 augustus strijkt het Circus Saurus neer in Ter Apel. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein in het Dr. Mansholtpark.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 5 augustus om 19:00 uur, zaterdag 6 augustus om 15:00 en 19:00 uur, zondag 7 augustus om 11:00 uur, vrijdag 12 augustus om 19:00 uur, zaterdag 13 augustus om 15:00 en 19:00 uur en zondag 14 augustus de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

Ingezonden

Foto’s: SenA Entertainment Group

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.