Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Bunde

Vanaf een terrein aan de Dünebroek zijn tussen 20 juni en 1 augustus een zitmaaier en een grasmaaier van het merk Stigma in de kleuren geel/zwart gestolen. Beide machines stonden in afgesloten gebouwen (bouwcontainer en garage).

Weener

Op 29 juli tussen 12.00 en 23.30 uur is een poging tot inbraak gedaan bij een leegstaande woning aan de Emsstraße. De daders probeerden via de achterdeur de woning binnen te komen. Er is niets gestolen.

Lathen

In de nacht van 28 op 29 juli is aan de Eschring een woning met verf besmeurd. De politie zoekt hiervan getuigen. Over de hoogte van de schade is niets bekend.

Vannacht zijn aan de Schwetenkamp en Zur Waage van drie personenauto’s de achterste kentekenplaten gestolen. Getuigen worden verzocht de politie van Lathen te bellen.

Meppen

Bij een ongeval op de Große Straße zijn vanmiddag om 12.30 uur twee personen gewond geraakt. Hun Skoda Fabia werd frontaal aangereden door een 74 jarige bestuurder van een Renault Partner. De veroorzaker reed door onbekende oorzaak op de linker rijbaan. De 43 jarige bestuurster en haar 46 jarige passagier raakten daarbij lichtgewond. Beide auto’s kunnen als verloren worden beschouwd. Voor zover bekend bleef de veroorzaker van het ongeval ongedeerd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.