Drie gewonden bij ongeval Muntendam (Update)

Foto: Johan de Boer (archieffoto)

MUNTENDAM – Bij een ongeval aan Het Loeg zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt.

Op Het Loeg in Muntendam is vanmiddag rond 13.40 uur, ter hoogte van Café Het Oude Gemeentehuis, een aanrijding geweest tussen een auto en een ligfiets. De hulpdiensten, waaronder meerdere ambulances en de traumahelikopter, kwamen ter plaatse. De auto kwam na de aanrijding tegen de brugleuning tot stilstand.

Bij het ongeval raakten drie personen gewond. Ze zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee personen, de bestuurder van de auto en de fietser, raakten ernstig gewond. De slachtoffers betreffen een vrouw van 26 uit Muntendam (bestuurster auto), een 28-jarige bijrijder uit Groningen en een 46-jarige man uit Muntendam op een fiets.

Vanwege het ongeval is de weg tussen Zuidbroek en Muntendam afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.