Groot deel van de programmering Middeleeuws Winschoten bekend

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Op de website van Middeleeuws Winschoten is al een groot deel van de programmering voor het drie daags festival bekend gemaakt.

Middeleeuws Winschoten biedt een groot aanbod aan entertainment voor jong en oud. Diverse artiesten, re-enactors, een Middeleeuws & fantasy markt, muziek, attracties en veel ander vermaak, afkomstig uit landen vanuit heel Europa. Het festival vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus in het Stadspark in Winschoten. Optredens vinden door het hele park plaats; op podium en op het veld. Er worden verschillende demonstraties en workshops gegeven. Steampunk Area is, in samenwerking met het Dutch European Steampunk Convention, aanwezig. Dit alles wordt weer georganiseerd door Zweep Events uit Winschoten.

Op de website is al een grote gedeelte van de programmering bekend gemaakt. Dit wordt tot de laatste dag voor het festival nog aangevuld. Klik HIER voor de voorlopige programmering.

Klik HIER voor alle informatie.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.