Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Gisteravond is tussen 19.30 en 19.50 uur op de parkeerplaats bij de Lidl aan de Papenwiese een geaprkeerde Audi A6 aangereden. De auto heeft schade aan de linkerzijde. Volgens getuigen is het ongeval veroorzaakt door een vrouw van 18-20 jaar met een slank postuur en lang bruin haar. Ze reed in een witte of zilverkleurige kleine personenauto. De politie is naar haar op zoek.

Papenburg

Maandagmiddag is om 15.20 uur op het terrein van een tankstation aan de Flachsmeerstraße plotseling een fietser op de motorkap van een zwarte Fiat gevallen. Beide betrokkenen wilden op dat moment het terrein verlaten. De man krabbelde weer overeind en zette zijn reis over de Werthmannstraße, in de richting van Westoverledingen, voort. Aan de Fiat ontstond voor 1.000 euro schade. De politie is op zoek naar de nog onbekende fietser.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.