Publiek geniet van voorstelling Circus Saurus

Foto: André Dümmer

TER APEL – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Dat kan bij Circus Saurus in Ter Apel. De circustent staat op het evenemententerrein in het Dr. Mansholtpark.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

De voorstellingen zijn: zaterdag 6 augustus om 15:00 en 19:00 uur, zondag 7 augustus om 11:00 uur, vrijdag 12 augustus om 19:00 uur, zaterdag 13 augustus om 15:00 en 19:00 uur en zondag 14 augustus is de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

Foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.