Toneelgroep de Barkhoorn speelt ‘Moord in de bureaustoel’

Foto ingezonden door Openluchttheater Sellingen

SELLINGEN – Een bijzonder avondje uit? Een spannend toneelstuk? Lekker buiten? Kom en geniet onder de open sterrenhemel van het nieuwste toneelstuk van toneelgroep de Barkhoorn.

Al sinds 1986 wordt er elk jaar een toneelstuk opgevoerd in het Openluchttheater te Sellingen. Onze enthousiaste spelers hebben dit keer een thriller ingestudeerd: ‘Moord in de bureaustoel’. Geschreven door Loek Ehlich en geregisseerd door Leon Kerkvliet .

Het gaat zo: “Op een ochtend wordt Carla van Nispen-Verhagen vermoord aangetroffen in haar bureaustoel. Twee rechercheurs moeten met hulp van een brigadier deze moord oplossen. Er blijken 6 mogelijke daders. De ondervragingen gaan steeds over in flashbacks van de verdachte. Zo krijgt de toeschouwer een levendig beeld van wat er allemaal aan de moord vooraf gegaan is. Het blijft tot het eind toe spannend wie de moord gepleegd heeft.”

Te zien op 12, 13, 19, 20, 26 of 27 augustus in het Openluchttheater te Sellingen. Voor meer informatie zie www.openluchttheatersellingen.nl Aanvang 20.30 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.